Nezařazené

Krása prichádza vekom

Všetky ženy na svete sa chcú páčiť, o tom nie je najmenších pochýb. Nie vždy sa chceme však páčiť iba mužom. Často krát sa chceme páčiť sami sebe a cítiť sa príjemne vo vlastnej koži. Možno aj to je dôvod, prečo míňame nemalé peniaze na drahú kozmetiku. Ako však spoznáme kvalitnú kozmetiku pred tými nekvalitnými napodobeninami? V prvom rade by sme sa mali pozerať na zloženie, totiž nie všetky drahé značky majú aj dobré zloženie prospešné našej pleti. Čo by teda kvalitná kozmetika mala obsahovať?

kozmetika

Medzi najvyhľadávanejšie zložky pleťovej kozmetiky patria minerály z mŕtveho mora, ktoré sú obľúbené práve vďaka tomu, že obsahujú veľké množstvo prírodných minerálov ako sú napríklad vápnik, horčík, zinok, draslík a mnoho ďalších prospešných minerálov pre našu pleť. A presne takéto produkty Vám chceme poskytovať práve my. Naša značka Dr. Nona Nutrifit Vám prináša kvalitnú a účinnú kozmetiku obohatenú minerálmi z mŕtveho mora, ktorá Vám zmení život. Čo všetko Vám ponúkame? Na výber máte množstvo produktov ako sú pleťové séra, ktoré spomaľujú procesy starnutia tým, že omladzujú bunky kože a na pohľad potom pleť pôsobí mladším a zdravším dojmom. Vyberať môžete aj z množstva pleťových krémov, ktoré pri pravidelnom používaní udržiavajú Vašu pleť jemnú a zdravú. Medzi túto rutinu môžete zakomponovať aj naše balzamy a telové maslá, ktoré si vďaka ich výnimočným účinkom istotne taktiež obľúbite.

dr nona

Týmto však naša ponuka rozhodne nekončí – v našej ponuke sa nachádzajú aj rôzne výživové doplnky, ktoré výrazným spôsobom pomáhajú pri správnej funkcií imunitného systému či omladzujú organizmus. Aj tieto výživové doplnky v sebe obsahujú veľké množstvo vitamínov, či už je to vitamín C, E, B1, B12, rovnako vápnik, horčík, koenzým Q10 a ďalšie vyhľadávané vitamíny prospešné ľudskému telu. Nekupujte si viac nekvalitnú kozmetiku a radšej investujte do naozaj prospešnej značky ako je tá naša a sami uvidíte výsledky.