bezpečnosť na prvom mieste

Domov je miesto, kde by sa mal človek cítiť dobre a bezpečne, kde je plno pre neho dôležitých a cenných vecí, ktoré pre neho znamenajú veľa. Nemusí ísť hneď o cenovo drahú vec, ale pre neho má vysokú hodnotu. No všetci vieme, že každý človek má aj cenovo hodnotné veci vo svojom dome. Či už je to počítač, elektronika, nejaké to zlato alebo peniaze, ktoré si šetrí. A bohužiaľ to vedia aj zlodeji. Často krát si vytypujú byty alebo domy, ktoré sú dlhšie prázdne alebo sú ľudia na dovolenke. Triky profesionálnych zlodejov sú premyslené a dobre pripravované, takže niekedy len ťažko môžete zistiť, že práve váš byt alebo dom majú na muške.

bezpečnosť

Buďte o krok pred nimi. Vaša bezpečnosť je pre nás na prvom mieste. Lajan Secure je firma, ktorá sa zaoberá inštaláciou kamerových systémov, video alarmov a vrátnikov, prípadne vám pomôže pri iných elektroinštalačných prácach vo vašom dome či byte. Pracujeme s najlepšími, aby váš domov bol vždy v bezpečí. Do domov a bytov inštalujeme multifunkčný bezpečnostný systém Jablotron, ktorý môžete ovládať s niekoľkých zariadení, dokonca aj na diaľku a ktorý vám zabezpečí najlepšiu možnú ochranu pred nezvanými návštevníkmi.

kamera

Na našej stránke v kolóne kontakty nájdete kontaktný formulár, ktorý vyplníte a odošlete a dohodnete si tak nezáväznú obhliadku s vytvorením cenovej ponuky pre váš dom alebo byt. Do formulára môžete napísať aj vaše otázky, ktoré vás zaujímajú ohľadne bezpečnostných systémov. Každý zákazník je pre nás dôležitý a naši zamestnanci vám radi odpovedia na všetky vaše otázky ohľadne inštalácie, zabezpečenie, funkcie bezpečnostných systémov. Prečo by ste si mali vybrať nás? Uvádzame sem len zopár atribútov. Precíznosť, spoľahlivosť, diskrétnosť a kvalita, sú tvrdé zásady v našej firme, s ktorými pristupujeme ku každej práci, aby sme poskytli nášmu klientovi 100% bezpečnosť.