Nezařazené

Masáže penisu Bratislava Tantra

Ak ste sa rozhodli prejsť si zážitkom tantra masáže práve u nás a chcete sa ďalej informovať o jej priebehu a o vašich možnostiach v našej ponuke – ste na správnom mieste. Každá tantra masáž penisu bratislava začína takzvaným „namaste rituálom“. Ide o tradičný orientálny rituál, pri ktorom sa obe strany uvoľnia a opadne z nich stres. Ďalej, bez ohľadu na vami zvolený balíček, sa pôjdete osprchovať. Kúpele vám ponúkame priamo u nás. V sviežom a mystickom prostredí, ktoré vo vás nabudí tú správnu náladu. Sprchovanie, umytie sa pred masážou je esenciálne z hľadiska hygieny, no je ho treba podstúpiť najmä kvôli zkoncentrovaniu vašej rozkoše v najbližšej hodine, či dvoch. Môžete ju, opäť podľa vami zvoleného balíčka, podstúpiť osamote alebo s jednou, či dvoma našimi slečnami. Ďalej sa mmôžete rozhodnúť pre náš „Tantra rain mutual“ program a vychutnať si sprchu na sto percent s našou pracovníčkou.

masaz celym telom

Pre každý program, v ktorom názve je „mutual“, platí, že sa môžete zapájať aj vy – vyvíjať energiu, jemne preberať iniciatívu a usmerňovať naše masérky, či maséra. Toto popnúkajú aj niektoré z iných programov, no vždy sa treba pre istotu spýtať alebo informovať. Samotná masáž prebieha buď po tme alebo pri tlmenom svetle, s možnosťou občerstvenia.

mutual alebo rucna masaz

Masáže môžu byť robené rukami alebo aj celým telom. To znamená, že masérka s vami bude v kontakte buď len dlaňami, prípadne predlaktím alebo vám poskytne celú svoju osobu. Budete cítiť horko sálajúce z jej tela a v masáži sa jej poddáte až do záveru, ktorý pre vás privedie veľmi uspokojivé vyvrcholenie. V „mutual“ balíčkoch taktiež môžete zapojiť buď ruky alebo celé telo. Konkrétny priebeh každej masáže je individuálny, no vždy sa začína v sprche a končí sa masážou lingamu (čo znamená masážou penisu), ktorá znásobí vyvrcholenie. Hraním sa počas masáže a dráždením receptorov ceclého vašeho tela sa prepracujete k tomu najuvoľňujúcejšiemu orgazmu, aký ste doteraz zažili. A na koniec sa nechajte prekvapiť – ako pozornosť od nás v závere každého sedenia dostanete špeciálny darček od podniku.