Čo si obuť k džínsom?

V oblasti módy nemusíte byť profesionál, aby ste svojimi outfitom vyraziili dych. Stačí mať zmysel pre módu a obliekať si veci, ktoré sa nám páčia a hlavne, v ktorých sa cítime dobre. Móda sa neustále opakuje a trendy sa stále vracajú. Dôkazom toho sú aj široké džínsy. Niektorými milované, inými nenávidené. Faktom je, že je to kúsok, ktorý je na ženskej postave výrazný, no pokiaľ ho viete správne skombinovať so zvyškom outfitu, negatívnych reakcií sa nemusíte obávať.

tenisky

Čo si obliecť k širokým džínsom.

Tým, že široké džínsy sú výraznejšie a voľnejšie ako donedávna moderné slim prevedenia, zvyšok outfitu treba vyberať starostlivo. Aj keď niektoré ženy sú presvedčené, čím viac oversize, tým lepšie. Široké džínsy si vyžadujú obtiahnutý rolák, kratší sveter či crop top, ale nič nepokazíte ani klasickým, jednoduchým tričkom. Veľkosť je dôležitá aj pri kabelke. Mohutným, výrazným kabelkam sa pri širokých džínsoch radšej vyhnite.

lodičky

Ktoré topánky sa hodia k širokým džínsom?

Podobne ako kabelka, ani topánky pod širokými džínsami by nemali pútať pozornosť svojou veľkosťou. Trendy sú nízke kozačky, tenisky či dámske elegantné čižmičky. Rozhodne nič nepokazíte opätkami. Práve naopak. Široké džínsy si opätky až pýtajú. Vďaka ním predĺžite svoje nohy a opticky budete vyzerať chudšie. Pokiaľ nosíte široké džínsy v teplejšom počasí, nemusíte sa báť ani sandálok, najlepšie na opätku. Pozor si však dajte na obuv v zime. Určite nie sú oku lahodiace mohutné, vysoké čižmy natlačené pod širokými džínsami. Takisto situáciu nezlepšíte ani keď si široké džínsy zatlačíte do čižiem.

Ak chcete mať konkrétnu predstavu, ktoré topánky sa hodia k širokým džínsom, https://bigstarjeans.sk/blog/ktore-topanky-big-star-sa-hodia-k-nohaviciam vám takéto topánky predstaví. Navštívte stránku bigstarjeans.sk a vyberte si svoj módny kúsok do šatníka ešte dnes.