Byť ihneď pripravený začať rozbiehať vlastnú spoločnosť vás nebude stáť veľa

Predaj všelijakých druhov tovarov nás neprekvapuje, takisto sme si zvykli na aj rozličné druhy služieb, ktoré sa rozrástli po nežnej revolúcii a dnes patria k bežným súčastiam života. Ľudia sa však nikdy neuspokoja s tým, čo je, ale skúšajú a hľadajú stále niečo nové, napríklad s poskytovaním služieb pri zakladaní nových firiem. Nové ready made spoločnosti sú výsledkom práce iných spoločností, ktoré ich zakladajú pre klientov, túžiacich riadiť vlastný biznis.

Iba niekoľko podpisov a je to

Vznik ready made spoločností bol výborný nápad aspoň z pohľadu ľudí, ktorí chcú začať podnikať, ale odrádzajú ich časovo náročné administratívne úkony, ktoré sú nutné pre schválenie a rozbeh novej firmy. Behanie po úradoch teraz môže odpadnúť, ak sa rozhodnete kúpiť si firmy na predaj s dph už hotovú firmu od zakladajúcej spoločnosti, ktorá vám ich ponúkne ako spoločnosť, ktorá bude platcom DPH alebo nie.

Určite sa potešíte týmto výhodám ready made spoločností:

-už pridelené IČO a DIČ

-zmluvne garantovaný fakt, že spoločnosť už nemá nijaké záväzky

-základné imanie, splatené v plnom rozsahu

-možnosť rýchleho prevodu

-dokumenty spracované advokátom

-zápis v OR a ŽR

Klienti, ktorí sa rozhodnú využiť túto ponuku, musia iba podpísať niekoľko dokumentov vrátane zmluvy a o pár hodín sa ich vlastný biznis môže naplno rozbehnúť. Na výber majú rozličné druhy činností, nové alebo firmy s históriou. Krátky čas, ktorý je potrebný na zrealizovanie kúpy a predaja, je bonusom tejto transakcie, pri ktorej získate spoločnosť ako na tanieri, už len začať zarábať.

Bez IT to asi dnes už nepôjde

Internetový zoznam ponúka aj ceny za ready made spoločnosti, v ktorých je už zahrnuté:

-akákoľvek zmena sídla, spoločníka či konateľa alebo názvu

-pridávanie či zúženie predmetov podnikania

-vypracovanú spoločenskú zmluvu či zakladateľskú listinu

-prevod obchodného podielu na základe zmluvy

-súdne poplatky za zapísanie zmien do OR

-zabezpečenie súhlasu vlastníka dotknutej nehnuteľnosti pri umiestňovaní sídla